blank
logo
blank
blankblank blank
 
OM BLÅ: blank
 
BLÅ sin historie startet den 28.februar i 1998. Hjernene bak BLÅ var Kjell Einar Karlsen og Martin Revheim. De tok seg en tur langs Akerselva og fant det gamle oppbevaringslageret for gull og diamanter (!) i Brenneriveien. BLÅ ble da bygd opp på dugnad. BLÅ slo an fra første stund med fokus på jazz, men ingenting var utelukket. Mantraen var å synliggjøre det usynlige. Den 28 februar 2008 fyllte huset BLÅ 10år!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Siden da er det skjedd mye og det har vært utrolige mange konserter og andre arrangement på BLÅ opp igjennom årene. Her har Konsertforeningen blå vært en viktig bidragsyter igjennom årene.

Året er 2008 og BLÅ Booking er nå innholdsleverandør. BLÅ booking vil overraske, utfordre, engasjere og fokusere på nerve innen de fleste sjangre og kulturelle uttrykk. Det finnes noe bra innen alle sjangre. Om en først MÅ definere sjanger vil vi holde oss til jazz, elektronisk, hip-hop, pop og rock samt krysningene mellom disse. Vi vil fylle det gamle diamantlageret til randen med kultur. I løpet av 2007 hadde vi 322 arrangementer!

BLÅ fokuserer ikke bare på flinke folk på scenen. Vi har knyttet til oss godtfolk over hele linja.BLÅ ligger ikke på latsida.
Vi har fått splitter nye toaletter, nytt anlegg, malt innvendig og fått litt "street-art" på veggen i lillebar.


BLÅ i ett nøtteskall: Ja da. På klubbsida skal vi være helt i front og vi har en unik scene som små og store artister får utfolde seg på. Dessuten har vi, etter eget utsagn, Oslos fineste uteservering.

Vi brenner for det vi gjør og streber alltid etter å bli enda bedre!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Velkommen!

   
  blank