blank
logo
blank
 
blankblank blank blank blank blank
 
Konsert: blank
 
NESTE 7 I KALENDEREN : blank
 
 

 
 
 
 
fredag 15.mai :

klubb vriomepis pres.: stephen O´malley (Southern Lord/Sunn0 )) / US)+ altaar

kl. 21:00
150,-
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sunn O))). KTL. Khanate. Æthenor. Thorr’s Hammer. Burning Witch. Kjært barn skjuler seg bak mange bandnavn – og multikunstneren Stephen O’Malley står bak flere av de mest annerkjente prosjektene innen obskur metall. Mannen som sokner fra Seattle i junaiten får æren av å ha konseptualisert alt-metal sjangrene Drone Doom / Drone Doom noe som også manifiserte seg da flaggskipet Sunn O))) spilte avsluttningskonserten på Øya Festivalen i fjor forran 3000 røykbelagte publikumere. Det er ikke måte på. Som om ikke dette var nok så har han også delt scene eller utgitt plate med over evne renomerte artister slik som (og listen er lengre enn lang); Merzbow, James Plotkin, Joe Preston fra Thrones/Earth/High on Fire/Melvins, Attila Csihar fra Mayhem, Peter Rehnberg, Lee Dorrian fra Napalm Death, Oren Ambarchi, Malefic fra Xasthur, Wrest fra Leviathan, Z’EV og våre egne lokale helter Kristoffer Rygg (Ulver) og Lasse Marhaug (Jazzkammer).

Stephen O’Malley er ikke bare en sceneartist, han er også kjent for sin kryssning mellom musikk og kunst – der han har gjordt særs annerkjente utstillinger blandt annet med en av våre absolutte favorittkunstere – saltentusiasten Banks Violette. O’Malley er også en ringrev når det gjelder design og har stått for omslaget til en bråte av plateomslag og plakater for artister som Earth, Emperor, Zyklon, Melvins, Boris, Probot, og de aller fleste utgivelsene på hans egen label Southern Lord – som vi må anbefale på det sterkeste.

Vi blir slitne bare av å nevne alt dette, men det holder ikke tilbake gleden vi har av å kunne presentere Stephen O’Malley’s første solokonsert i Oslo! Utstyr med 4 enorme forsterkere, en gitar og en liten haug med effektpedaler droner O’Malley ut draugen selv med sin sirupsgjengivelse av en eksplosjon. Ønsker du å bli fullstendig overkjørt med buldrende bass og om du skal på kun en metallkonsert i år (gud forby!) er dette konserten for deg.

ALTAAR

I et pentagram av sorte lys, representerer ALTERET det mørkeste i oss alle. En depressiv reise gjennom et kaldt, kaldt øde av tung ambient doom og psykedelisk støy. Form og uttrykk druknes i et beksvart hav av melankoli der melodi, overraskende nok, står i fokus som overordnet mål.

ALTERET henter inspirasjon fra en rekke sjangere der avantgarde black metal og shoegaze dronehelvete uanstendig møtes et sted midt imellom det ovennevnte ødet. Som Nortt, My Boody Valentine, Corrupted, Flux og Syd Barrett vakkert samlet i en gravferd på en nydelig solskinnsdag.

Dette er ALTERETs aller første fremførerelse i sceneformat. Dette blir bekmørkt.

Line up: Andreas Tylden, Sten Ove Toft, Kenneth Lamond og Espen Hangård.

Lydsjekk: http://www.myspace.com/stephenomalley

Lydsjekk: http://www.myspace.com/altaarnorway

Les også mye, mye mer her: http://www.ideologic.org/

Det er 20 års aldersgrense og billetter fåes kjøpt på billettservice.no og deres utsalgssteder: Posten, Narvesen og 7/11

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bookmark and Share

 

Onsdag 10.mars

 

The Future Of...Pop/Rock: Tuba Tuba, Radio Loop og Timeless Timemachine

Vertskap:CCTV

    -------------------------------------------

Fredag 12.mars

 

oslo screen festival: center of the universe, filmvisning mm.

    -------------------------------------------

Fredag 12.mars

 

klubb raggabalder riddim rebels med joddski & steigen

    -------------------------------------------

Lørdag 13.mars

 

side brok - ekte menn

supp.: cuckoo

    -------------------------------------------

Lørdag 13.mars

 

Klubb full pupp 3År! pres.: tensnake -live (DE) + dj prins thomas - releaseparty

    -------------------------------------------

Søndag 14.mars

 

Frank znort quartet

    -------------------------------------------
Mandag 15.mars  

spoontrain & BLÅ pres.: the antlers (US) + support: SLEEP PARTY PEOPLE (dk)

    -------------------------------------------
   
 
  blank